-->

פרסום בתכנית אצל שגב במטבח

קטגוריה:

פרסום בתכנית אצל שגב במטבח

התכנית אצל שגב במטבח היא תכניתה משודרת בערוץ 2 בשעות רצועת השידור של האוף פריים טיים וסמי פריים טיים. התכנית היא תכנית בישול בהנחייתו של השף משה שגב המוכר לכולם עוד בימי הגשת פינת הבישול בתכניתה המיתולוגית של אודטה בערוץ 10. במסגרת התכנית, "אצל שגב במטבח" השף משה שגב מבשל במטבח המאפיין את האופי שלו מבחינת העיצוב והצבעים ומעניק בישול באווירה אינטימית וקלילה אשר באה לידי ביטוי גם במתכונים וגם בהגשה.

אצל שגב במטבח – פרסום בתכנית

התכנית אצל שגב במטבח" מוגשת כאמור במסגרת שעות האוף/סמי פריים טיים של הזכיינית רשת בערוץ 2. במהלך התכנית ניתן לשלב פרסומים בפורמטים השונים. בין הפורמטים המוכרים לביצוע הפרסום ניתן למנות את תשדירי הפרסומות שהם הפורמט המוכר ביותר. תשדירי הפרסומות הם סרטוני פרסומת המשודרים במהלך הפסקת פרסומות מרוכזת ומציגים סרטוני וידאו של כמה שניות עד דקה.

הפורמט השני הוא פורמט החסויות הניתן לשילוב במסגרת התכנית כהצגת חסות לפרסים או למתכונים המוכנים במסגרת התכנית. החסויות יכולות להופיע גם כבאנר עליון במסך התכנית וגם ככתוביות בתחתית המסך. הפורמט השלישי הוא הפורמט המוכר של תוכן שיווקי שאותו ניתן לשלב במהלך התכנית כפינה ייעודית או במסגרת הצגה של המוצר על ידי השף במהלך התכנית. אפשרות נוספת לשלב תוכן שיווקי היא על ידי שימוש במוצרים והצגתם באמצעות כתוביות על המסך.

קצת על השף משה שגב

השף משה שגב המגיש את התכנית "אצל שגב במטבח" התחיל את דרכו בעולם הבישול בבית מלון מפורסם באילת שם למד את רזי הבישול על בורים, בהמשך עבד השף כטבח במסעדות הנחשבות בארץ ביניהן מסעדתה של מיקה שרון, מסעדת תמוז ועוד. את לימודי הבישול שלו, השלים השף בתאילנד ובבית הספר תדמור הישראלי ובהמשך הפך למורה לבישול בבתי ספר שונים בארץ.

את פריצת הדרך בטלוויזיה עשה שגב בפינות בישול בתכניות אירוח כמו פינת הבישול בתכנית לילדים "עושים חמים וטעים" ופינת בישול בתכנית האירוח של אודטה שוורץ. בנוסף, התארח השף בתכניות שונות בהן בישל באולפן כמו "מומחים עם סגנון", "דברים טובים" ועוד.

לאחר הגשת פינות בישול בתכניות אירוח שונות, קיבל השף משה שגב תכניות בישול בהנחייתו הבלעדית המשודרות בערוץ 2. בין התכניות שלו ניתן למנות את התכנית "אצל שגב במטבח", "שגב בא לפנק" ו"הבסטה של שגב" כל תכנית הגישה קונספט אחר וכללה אירוח של אנשים מתעשיית הפרסום, בישול באוויר הפתוח בגריל המוצב בחוץ, בישול בלוקיישנים שונים עם נושאים שונים כמו בישול במקומות עבודה, בבסיסים צבאיים וכדומה.

ספרים ומסעדות

בנוסף לתכניות הבישול המוצלחות, "אצל שגב במטבח", "הבסטה של שגב" ועוד, השף משה שגב הוא השף האחראי על בניית התפריט של חברת התעופה "אל- על" והמחבר של ספרי בישול פופולאריים כמו  "יומנו של שף", "שגב אקספרס" ו"מתכון להצלחה" בנוסף, השף שגב הוא הבעלים של מספר מסעדות הנושאות את שמו, מסעדת "שגב אקספרס" ברמת החייל ובקניון הזהב, מסעדת "שגב" בהרצליה פיתוח הנחשבת למסעדת יוקרה אשר נבחרה לאחת מעשר המסעדות הטובות בארץ ע ידי המגזין "על השולחן".

"אצל שגב במטבח" – התכנית

התכנית "אצל שגב במטבח" משודרת בערוץ 2 במסגרת שידורי רשת. הקונספט של התכנית הוא בישול באווירה ביתית וחמימה בה מבשל השף מתכונים מקוריים שלו ומעניק לצופים את חוויית הבישול הייחודית שלו. במהלך התכנית מבשל השף משה שגב שלושה מתכונים שונים אשר כולם מבוססים על אותו מוצר ומציג וריאציות שונות לבישול מאותו מוצר. שניים מהמתכונים מבושלים על ידו במטבח המעוצב על פי טעמו האישי ומעביר תחושת חמימות ואינטימיות לצופים ומתכון נוסף מוכן בגריל הנמצא מחוץ למטבח. האווירה בתכנית היא אווירה קלילה ועם קצב המאפיין את השף במיוחד.

אצל שגב במטבח – אתר התכנית

לתכנית "אצל שגב במטבח" אתר ייעודי ובו ניתן למצוא את שלל המתכונים המוכנים במסגרת התכנית ועוד. האתר מחולק לקטגוריות של מתכונים על פי חומרי הגלם הבסיסיים ובהם קטגוריית בשרים, קטגוריית דגים ופירות ים קטגוריית ירקות וסלטים, קטגוריית פסטות ותוספות, קטגוריית כריכים וקטגוריית עוגות וקינוחים. סגנון הבישול של השף הוא סגנון ייחודי המשלב טעמים שונים מכל העולם המעניקים למתכונים שלו מרקמים מיוחדים וטעמים אותנטיים. כתובת האתר: http://reshet.tv/Shows/Segev_Moshe/

לחץ כאן וקבל הצעת מחיר
קבל עכשיו הצעה אטרקטיבית לפרסום